16 Haziran 2012 Cumartesi

11.06.2012 // AC Nevizade 7-11 Karabasan


AC Nevizade;

99 Erdal(**+), 4 Serkan(***), 14 Evrim(***), 26 Hüseyin(**+), 5 Kaan(***), 11 Tolga(***), 17 Yiğit(**+), 3 Kaan Emre(***+)

Goller & Asistler: Kaan Emre(4G), Kaan(1G,4A), Yiğit(1G), Tolga(2A), Buğra(1G_kk)



Karabasan;


6 Altıntaş(***), 2 Oğul(****), 8 Buğra(***+), 9 Gökmen(****), 70 Hüsam(****), 7 Kemal(****+), 18 Serhan(****), 22 Eser(****)

Goller & Asistler: Kemal(6G), Serhan (3G,2A), Eser(2G,5A), Buğra(1A), Emir(1A)

KARA SERİ

Yazın iyice kendini hissettirdiği sıcak bir gecede takımlar sahadaki yerlerini almışlardı. Yeni formalar hakkındaki konuşmalar maç öncesi diyalogların çoğunu oluşturuyordu. Maç öncesi herkesin şakalaştığını gören Eser de bir espri yaptı fakat kimse gülmedi, bunun üzerine gözleri dolan Eser ağlamaya başladı.
Eser'in ağlaması geçince maç başladı. Maç yine ortada başlamıştı, iki takımda birbirini tartıyor, birbirlerinin açıklarını kolluyorlardı. İlk açığı bulan AC Nevizade öne geçti. Fakat daha sonra Karabasan AC Nevizade'yi öne geçtiğine pişman edercesine bir üstünlük kurmaya başladı. Eser-Kemal-Serhan üçgeniyle üst üste goller bulan Karabasan oyunu sirkülase etti ve skoru 6-1'e getirdi. Skorun 1-0 dan 6-1 e geldiği sürede Karabasan iyi savunma yaptı ve uzun süredir bir arada oynamanın avantajını kullandı. AC Nevizade ise sık sık değişen kadro yüzünden bir istikrar tutturamamıştı ve bu oyuna yansıdı. Her ne kadar kalen önüne kadar gelseler de çektikleri şutlar ya defansa çarpıyor ya da açıyı iyi kapatan defans sayesinde auta gidiyordu.
Daha sonra Karabasan bizimkilerdeki çaycı Abbas'ı delirtip "Cıvık Affedersin!" diye bağırtacak kadar cıvık ve ciddiyetsiz bir futbol oynamaya başladı. Fakat futbol cıvımayı affetmezdi, AC Nevizade de affetmedi ve farkı 2'ye kadar kapadı. Fark kapandıktan sonra Kaan'ın direkten dönen topu içeri girse maçın sonucu farklı da olabilirdi. Daha sonra ayılan Karabasan farkı tekrar açtı ve maç 11-7 sonuçlandı.
AC Nevizade takım olarak dağının ve çok top kaybeden bir yapı çizdi. Karabasan cıvımadığı dakikalarda oyuna hakim taraftı. Çağrı ve Cafer gibi isimlerin olmaması AC Nevizade'nin orta sahasında güç kaybı yaşamasına neden oldu. Karabasan Emir'in olduğu bir maçı kazanarak şaşırttı. Kemal attığı gollerle dikkat çekti. Maç sonunda mikrofonlara konuşan Kemal NTV Spor'da twitim çıktı gördünüz mü diye sordu? Twitini kimsenin görmediğini öğrenen Kemal çok sinirlendi ve gazetecilere ağıza alınmayacak küfürler ederek uzaklaştı.
Maç sonunda buram buram hayvanlık kokan bir grup olarak Kızılkayalara gidildi ve ortamın havası itinayla bozuldu. Limonların içilmesiyle bir pazartesi akşamının daha sonuna gelinmiş oluyordu. Evlere dağılırken Kızılkayalar önünde bayramlaşma havasında öpüşüldü. O saatte caddede yürüyenler bir anlam veremedi. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere..

1 yorum: