3 Mayıs 2012 Perşembe

*30.04.2012 // AC Nevizade 4-5 Seagulls


*30.04.2012 // AC Nevizade 4-5 Seagulls // Göztepe Gülbahçe Spor Kompleksi


AC Nevizade;

99 Erdal(***), 5 Kaan(***+), 6 Altıntaş(***), 7 Kemal(***+), 1 Çağrı(**+), 10 Cafercan(**+), 17 Yiğit(***), 3 Kaan Emre(**+)


Goller&Asistler: Çağrı(2G,1A), Cafer(1G), Kaan(1A), Kaan Emre(1A), Kemal(1A), Evrim(1G kk)


Seagulls;

      Doruk(*****), Mustafa(***+), Evrim(*****), Serkan(***+), Özgün(***), İmam(***+), 
Eser(****+), Ahmet(***)


Goller&Asistler: Eser(3G,1A), İmam(1G), Özgün (1A), Kaan(1G kk)





"EDU"YU DURDURAMADIK! Maç normal başladı. AC Nevizade her zamanki oyununu oynayacakmış gibi duruyordu. Rakip tanıdıktı. Kendi arkadaşları vardı ama alışılagelmiş kadrosunu etkili eski 2 oyuncusuyla takviye edip çıkmışlardı bu sefer karşımıza. Hoş gerçi o 2 oyuncunun da pek etkili oldukları söylenemez. Vasatı geçemediler diyebiliriz hatta. Tutuk bir Ahmet, yalnız kalan Özgün, attığı paslara karşılık bulamayan ve rahat oyun kurmakta zorlanan bir "imam" vardı rakipte.
Biz bunu çok iyi değerlendirebilirdik. Ama değerlendiremedik. Daha ağzındaki alkol tadı geçmemiş, uçaktan ineli 2 saat olmuş bir Çağrı, sağ bademciğinin şişliği dışarıdan rahatlıkla gözükebilecek bir Kaan Emre ve formsuz hücum hattında sorumluluk almak için fazla yüklenip fazla hata yapmaya kendini zorlayan bir Cafer vardı bizde de. Beklerden akın akın gelen Kemal ve Kaan yetersiz kaldı. Aslında tüm bunlara rağmen kötü değildik. Öndeydik de. Ama maça stoper başlayan Altıntaş'ın sakatlanması biraz dengeleri bozdu. Hücumdan savunmaya oyun kurgusu değişti. Emir oyuna girdikten sonra baskıyı tekrar kursak da bu sefer de sahneye "edu" veya "zenke" veya her neyse işte o çıktı. Eser! Oyununu çözdük desek de, attığı çalımları biliyoruz artık desek de, nereye topu çekiyor bilsek de aldı topu evirdi çevirdi iğne deliğinden, 0'dan atmayı bildi. En talihsiz an da 4-2'den 4-4'ü yakaladıkları pozisyonda Erdal'ın güçlükle çıkardığı topu Kaan'ın ense köküyle kendi kalesine bırakmasıydı belki de. Yüklendikçe atamadık. Doruk'tan dönen toplar bizi tercih etmedi genelde. Ayağımıza gelen toplar o 2 ayağımıza dolanmayı tercih etti. Kısacası olmadı bu hafta. Kötü müydük? Hayır. Ama iyi de değildik. Eksiklerimizin farkında olmamız bence işin iyi tarafıydı. Bu maçı geride bıraktık artık. Önümüzde Cuma akşamı Bostancı'da büyük saha ve orijinal kalede Şenbağlar ile yapacağımız maç var. Ve bu maç bizim için aslında önümüzdeki "Eylül"e hazırlanmamız açısından daha iyi olacak. Eksiklerimizi, yapıp yapmamamız gerekenleri görmemizi sağlayacak bir maç olacak. Bir sonraki maç yazımızla tekrar sizlerle birlikte olacağız...