9 Ekim 2012 Salı

FLAŞ!! NEŞTER OPERASYONU!


     Son haftalarda oynanan kötü futbol ve alınan sonuçlar AC Nevizade yönetimini harekete geçirdi. Neşter operasyonu veya Nevizsilin adı ile bilinen bu operasyonda kadroda revizyona gidileceği, radikal kararların alınarak futbolculara çeşitli uyarı ve yasakların geleceği öğrenildi.

VARAN 1
     Serkan'a gitar çalma, Eser'e ehiea ehiea diye gülme ve Kemal'e zincir takma yasağı gelecek. Dikkatlerini tamamen futbola vermeleri sağlanacak.

VARAN 2
     Çağrının facebook grubunda paylaşım yapması engellenecek, bu sayede diğer futbolcuların kafasının karışmasının önüne geçilecek. Bir psikolog yardımı ile Çağrı'nın çocukluğuna inerek paylaşımları ile neyi anlatmak istediği anlaşılmaya çalışacak.

VARAN 3
     Kaan'ın topa kaymasını önleyici bir düzenek için sipariş verildi, kaleci Tuğberk'in de arkasına motor takılacak ve kaleden daha hızlı çıkması sağlanacak.

VARAN 4
     Hüsam'ın kılıbıklığının azaltılarak takımla daha çok zaman geçirmesi amaçlanıyor. Eser ve Cafer Can'dan alınan kanın Evrim ve Serhan'a enjekte edilerek takımdaki agresiflik ve çemkirme dağılımının dengelenmesi sağlanacak.

VARAN 5
     Maç çıkışında gece kulübüne giderek çılgınca eğlenen Evrim'in dikkati çekilecek, gerekirse Kaptan Kaan Emre Zangief atletini giyerek Zangief'in meşhur dönen yumruğunu atma suretiyle Evrim'in kendine gelmesini sağlayacak.

VARAN 6
     Neurosport'tan ayrılacağı dedikoduları son günlerde iyice artan Gökhan Korkmaz için transfer görüşmelerine başlandı. Holosko + bir miktar dürüm, bir miktar para + bir miktar para daha gibi formüllerin üzerinde duran AC Nevizade yönetimi, bu transferi bitirmek için var gücüyle çalışıyor.

Bu gelişmelerin ışığında AC Nevizade'yi hareketli günler bekliyor..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder