7 Ekim 2013 Pazartesi

Seriye Bağladık


Yine AC Nevizade, yine 3-1..

Maça saatler kala takım kadrosunda belirsizlikler vardı, oyuncularımız birer birer gelemeyeceğini belirtiyor ve kadrodan aflarını istiyorlardı. Alican çaresizdi, maça gelecek isimler belli olduğunda elde 7 defansif oyuncu vardı. Bu oyunculardan uygun bir 11 çıkarmakta zorlanılsa da bir şekilde takım kuruldu. Kurulan takım defansif yönden oldukça iyi olmuştu, hücum performansı belki de maçın nasıl geçeceğini belli edecekti.

Takımımız Eser ve Alican'ın yalvarmaları sonucunda ısınmaya başlarken koridordan rakibimiz Keyfekeder'in oyuncuları çıkmaya başladı. Rakibimiz sahaya bizim aksimize tam 22 kişi getirmişti. Zaten güçlü olan rakibimiz bu kadar kalabalık gelince oyuncularımızı hafiften bir korku sardı. Ama AC Nevizade hiç bir rakipten korkmazdı, daha önce zor şartlarda oynayıp kazandığımız maçlar vardı. Rakibimiz iki yarıda iki farklı 11 ile oynayacağını belirtmişti, bu da onların bütün maç diri kalacağını gösteriyordu.

Maçın başlamasıyla birlikte rakibimiz akın akın gelmeye başladı, ligin en etkili isimlerinden Sercan'ın sürüklediği akınlarla kalemizde tehlikeli olmaya başladılar. Nevizler ise kalabalık defans hattıyla rakibe engel olmaya çalışıyordu. İleride çoğalmayı başaramayan takımımız topa sahip olamıyor, topu rakibe bıraktığı için kalesinde baskı ve pozisyon görüyordu. Bu pozisyonların birinde kalecimiz Görkem topa fazla nazik davranınca kalemizde golü gördük. Gol bulmasına rağmen hızını kesmeyen Keyfekeder baskısını sürdürdü ve ilk yarı bitmeden iki gol daha buldu. Bu gollerle ilk yarı 3-0 bitti.

Devre arasında kurt hoca Alican değişiklik yapmak için yedek kulübesine döndü ve... Evet yedek kulübesinde kimse yoktu, kulübede oynamayı düşünmeyen Alican ve Eser dışında kimse yoktu. Alican takımın ileride top tutması için Eser'den oynamasını istedi ve Eser ısınmaya gitti.

İkinci yarıya oyuna Eser'i alan ve orta sahaya alışamayan Kerem ile Serkan'ın yerini değiştiren nevizler rakibin değişen onbirinin hücum gücünün daha düşük olmasının da etkisiyle ileride daha çok top tutmaya ve pas yapmaya başladılar. Artık daha dengeli ve ortada bir maç vardı, ileride çoğalan nevizler topu tutabiliyor ve hücum edebiliyordu. Nitekim bu atakların birinde Metehan'ın pasıyla Gökçe golle buluştu. Bu golün devamında karşılıklı pozisyonlar gol getirmeyince maç 3-1 sona erdi.

Her hafta 3-1 yenilmek hoşumuza gitmese de güçlü bir rakip karşısında ikinci yarıda ortaya konan futbol umut vericiydi. Önümüzde Eurosport maçı var, bu maçta kurt hoca Alican'ın yapacağı taktik hamleler merakla beklenmekte.

Maçın akşamında ise herkesi şoke bir haber vardı, takımın sessiz ismi Yiğit Buran'ın mağlubiyetten sonra vur patlasın çal oynasın eğlenmeye gitmesi tepkiyle karşılandı. İşte o şok görüntü:


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder